Browse by time 163017th cent. 1630 1630

templates/image.php?bandnummer=bsb11265912&pimage=00005

Johann Weitz 

Collectanea, observationes et notae in Valerium Flaccum

Lipsiae 1630
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- LR 1163#(Beibd.

templates/image.php?bandnummer=bsb11230637&pimage=00005

Die rechten Gläser in die Alte Brill

S.l. 1630
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- 4 Th S 540

templates/image.php?bandnummer=bsb11296670&pimage=00005

Laurentius Laelius 

Die Lehr Vom Abendmahl unsers Herren Christi

Nürnberg 1630
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- Th S 2578#(Beibd. 4

templates/image.php?bandnummer=bsb11296751&pimage=00005

Erhebliche, und zu dieser zeit wolbedenckliche ursachen, Warumb ....

S.l. 1630
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- Th S 2631#(Beibd. 3

templates/image.php?bandnummer=bsb11296750&pimage=00005

Georg Freydanck 

Warumb bist du Catholisch worden? Das ist, Kurtzes ....

Wittenberg 1630
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- Th S 2631#(Beibd. 2


40

showing: 21-30 of 1.410

40

Books per Century

Explore

Subjects
Subjects

Our digitized works by the classic shelf number classification of the Bavarian State Library

Authors
Authors

Our digitized works alphabetically by author names

Time
Time

Our digitized works sorted by centuries and year by year

Places
Places

Our digitized works by place of publication

Publishing Houses
Publishing Houses

Our digitized works by their publishing or printing houses

Latest Additions
Image Similarity

Similarity of motifs by colors, textures, distinctive shapes and contrasts

Latest Additions
Latest Additions

Recently digitized works, by online publication date

IIIF
IIIF/Mirador Viewer Demonstrator

Our Mirador Demonstrator with 265 medieval manuscripts of the BSB

Service

Order digital copies using our service

Bayerische Staatsbibliothek
Dokumentlieferung „Altes Buch“

80328 München
Fax: +49-89-28638-2775




bavarikon - Cultural Treasures of Bavaria

bavarikon
zur Homepage der BSB

Version 3.8.7 | 25.10.2016

Hinweis: Durch die Nutzung dieser Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.
OK Mehr erfahren