Browse by time 180319th cent. 1803 1803

templates/image.php?bandnummer=bsb11262263&pimage=00005

Friedrich Schiller 

Friedrich Schillers sämmtliche Werke

Berlin 1803
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- LD 6116 -7/8

templates/image.php?bandnummer=bsb11281349&pimage=00005

Karl F. Weidenbach 

Neues deutsch-holländisches Wörterbuch

Leipzig 1803
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- Spw 2504 -1

templates/image.php?bandnummer=bsb11215287&pimage=00005

Léon de Waxel 

Recueil de quelques antiquités

Berlin 1803
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- 4 HV 466

templates/image.php?bandnummer=bsb11245246&pimage=00005

Johann Christoph von Aretin 

Beyträge zur Geschichte und Literatur

München 1803
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- Enc 42 -1

templates/image.php?bandnummer=bsb11255222&pimage=00005

Georg von Vega 

Vorlesungen über die Mathematik

Wien 1803
Augsburg, Staats- und Stadtbibliothek -- K-K 630 -2


40

showing: 41-80 of 4.297

40

Books per Century

Explore

Subjects
Subjects

Our digitized works by the classic shelf number classification of the Bavarian State Library

Authors
Authors

Our digitized works alphabetically by author names

Time
Time

Our digitized works sorted by centuries and year by year

Places
Places

Our digitized works by place of publication

Publishing Houses
Publishing Houses

Our digitized works by their publishing or printing houses

Latest Additions
Image Similarity

Similarity of motifs by colors, textures, distinctive shapes and contrasts

Latest Additions
Latest Additions

Recently digitized works, by online publication date

IIIF
IIIF/Mirador Viewer Demonstrator

Our Mirador Demonstrator with 265 medieval manuscripts of the BSB

Service

Order digital copies using our service

Bayerische Staatsbibliothek
Dokumentlieferung „Altes Buch“

80328 München
Fax: +49-89-28638-2775




bavarikon - Cultural Treasures of Bavaria

bavarikon
zur Homepage der BSB

Version 3.8.7 | 25.10.2016

Hinweis: Durch die Nutzung dieser Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.
OK Mehr erfahren